Triatech logo

Office 365

Önskar du att ditt företag hade bättre verktyg för samarbete och en både effektivare och säkrare dokumenthantering? Då är Office 365 lösningen för ditt företag.

Vad är Office 365?

Office 365 är en lösning som underlättar för kommunikation, samarbete och produktivitet, ni kan enkelt dela dokument och få tillgång till dem både på och utanför kontoret. Lagra och dela dokument inom företaget med hög säkerhet för sekretessbelagd information. Microsoft, som står bakom Office 365, bygger sina molntjänster i enlighet med de sekretesskrav som finns inom EU och EU:s sekretessexperter har godkänt metoden för internationell dataöverföring.

Office 365 är en molntjänst som abonneras månadsvis eller årsvis. Office 365 är anpassningsbart från en enkel e-post låda till hela Office paketet samt verktyg för kommunikation (Skype for Business), epost Online, lagring och intranät.

Samarbete

Office 365 låter dina medarbetare samarbeta på nya sätt. Användarna får alla produktivitetsfördelar från Microsoft Office -tillsammans med styrkan i molntjänsterna. Samarbeta i realtid, både inom och utanför organisationen Är andra användare på kontoret? I ett möte? Genom att du ser information om närvaro och tillgänglighet blir det lättare att hålla kontakten.
Arrangera och håll webbkonferenser och möten med kollegor, partner och kunder med hjälp av ljud-, video- och skärmdelning.
Skapa projekt- och samarbetsportaler för att lagra och dela dokument och samarbeta med kollegor, partner och kunder.

Var produktiv överallt

Gör ett ännu bättre jobb med Microsoft Office Professional Plus som innehåller de senaste och mest avancerade versionerna av bl.a. Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote.
Få tillgång till mail, kontakter, kalender, dokument och SharePoint-sidor överallt – via närmsta dator eller mobiltelefon med webbläsare.

Ett axplock av några fördelar med Office 365

• Office 365 erbjuder en bra tjänst till ett bra pris
• Alltid senaste versionen av Officepaketet
• Tjänsten uppdateras löpande med den senaste funktionaliteten
• Hög tillgänglighet och upptid
• Höga säkerhetsrutiner för backup
• Webbaserad tjänst där du kan jobba, plats och plattformsoberoende
• Online/Offline funktionalitet för Officepaketet
• Dela filer internt och externt
• Arbeta samtidigt i dokument
• Mobil lösning – åtkomst via mobil, padda, dator

Alla företag har olika behov

TriaTech IT AB har stor erfarenhet av att hjälpa företag att komma igång med Office 365, det behöver varken vara krångligt eller tidskrävande. TriaTech har migrerat över 2.500 användare till Office 365 i Dalarna. Vi ser till att migreringen till Office 365 känns smidig för dig. Office 365 gör er IT miljö enkel att använda och fungerar både på företag med enklare IT-miljö och företag med ett komplext IT-system eftersom det i båda fallen går att konfigurera och anpassa efter behov. Kontakta oss för mer information eller analys av just ditt företags behov.

Visa abonnemang & priser

Nedan kan ni se Microsoft officiella film om Office 365 för företag (engelska).

Skrivet av: Jörgen Eriksson