First region Dalarna

Microsoft CIE upplevelsen


TriaTech erbjuder möjligheten att utvärdera och utforska potentialen i en modern IT-miljö inför en framtida investering. Till de som redan har verktygen och vill lära sig använda dem mer effektivt samt upptäcka samarbetsmöjligheterna erbjuder vi en kundanpassad upptäcktsresa i Upplevelsen. Du kan jämföra det med en resa till New York.

Du köper en flygbiljett till New York och när du kommer till flygplatsen tar du taxi till Manhattan och börjar utforska staden på egen hand. Efter ett tag inser du att Manhattan är stort och tar hjälp av Bing för att du vill upptäcka mer av vad staden kan ge dig. Till slut känns det som att du irrar runt utan ett specifikt mål.

Tänk dig istället att du på flygplatsen blir mottagen av en svensk guide som är uppväxt i New York och kan leda dig till alla smultronställen och verkligen få Dig att känna pulsen i staden, kort och gott kommer du att få en Upplevelse som du sent ska glömma.

Det är just detta vad TriaTech Upplevelsecenter handlar om…

Det som gör CIE Upplevelsen unik är att Microsoft skapat en plattform på deras senaste produkter inom produktivitet.
Fokus ligger inte på produkterna utan på lösningar och de behov som dessa kan uppfylla.

CIE Upplevelsen är uppbyggd kring en berättelse som beskriver ett antal scenarion i vardagen på ett företag där Du kan ha en av rollerna.
”Karen börjar dagen med att gå igenom sin e-post i mobilen och passar samtidigt på att uppdatera några uppgifter på intranätet. Väl på jobbet går Karen igenom sin inkorg och ser att hennes chef skickat henne en offertförfrågan från en kund. För att få fram rätt information kontaktar hon expertiser bland sina kollegor.Tillsammans med sina kollegor tar hon fram information, gör konkurrentanalyser och kollar marginaler och andra siffror på bolaget.Med sina kollegor skapar Karen en offert som de samredigerar och förbereder inför kundmötet. Slutligen sätter de upp ett onlinemöte för att presentera förslaget.” Nu har du chansen göra denna upptäcktsresa hos TriaTech i Borlänge.

Ytterligare information
hittar du på www.microsoft.se/upplevelsen.

 

 

 

 

 

Aktuellt…

Finalist till Microsoft Partner Awards 2014

TriaTech är utsedd till en av totalt tre nominerade finalister som årets Microsoft Partner i kategorin Cloud Productivity & Enterprise Social – lösningar som bygger på Microsofts publika molntjänster såsom Office 365, Yammer, Azure och CRM Online.
Vinnaren i ovanstående kategori kommer att utses på Microsoft Partner Day 2014, tisdagen den 30:e september!
Microsoft

Registrera supportärende

Nu kan ni registrera ert supportärende direkt från vår webb !
Registrera här...

Teknisk konsult inom IT-infrastruktur

TriaTech IT AB har i samarbete med andra IT-Företag
i regionen och Folkuniversitetet tagit fram en anpassad utbildning för konsulter inom IT-infrastruktur.
Läs mer...

Stadskampen

TriaTech vann Stadskampen i MCP-certifiering
Läs mer...

Cloud Accelerate Partner

TriaTech IT är Cloud Accelerate Partner vilket visar på kompetens och erfarenhet inom Microsofts molntjänster.
Läs mer...

Certifierat blodgivarföretag

TriaTech IT är även certifierade blodgivare
Bli ett ni med...
Läs mer...